Elotec Ajax får Yale Doorman-integrasjon

Vi har lyttet til ønsker fra dere kunder, og åpner nå for muligheten til å integrere Yale Doorman dørlåser i Elotec Ajax-systemet ditt.

Elotec Ajax blir med dette et enda mer komplett alarmsystem, og vi tilbyr snart integrasjon med en av verdens største produsenter av smarte dørlåser. 

Du vil da få muligheten til å styre og automatisere din Yale dørlås direkte fra Elotec Ajax-appen. Da kan du blant annet låse og åpne døra, se batteristatus og opprette scenarioer, for eksempel at innbruddsalarmen deaktiveres i det døra låses eller låses opp.

Integrasjonen støtter i dag følgende Yale-modeller:

  • Yale Linus
  • Yale Doorman V2N / Classic
  • Yale Doorman L3S

Du kan benytte både eldre og nyere utgaver av disse 3 modellene så lenge den allerede har eller du oppgraderer låsen med en Yale connect wi-fi bridge. Med Yale på laget blir Elotec Ajax et 4 x FG-godkjent alarmsystem for brann, vann, innbrudd og lås.

Yale integrasjonen er klar med Elotec Ajax 3.0 app fra 29 februar.

 

0
Feed

Elotec AS
Søndre Industrivegen 3
7340 Oppdal

Elotec AS er en norsk totalleverandør av alarm og overvåkingsprodukter.

Vi tilbyr sikkerhet via autoriserte forhandlere spredt fra Island til Dubai, og har siden starten i 1992 utviklet og solgt brannalarm i over 100000 bygg, 60000 aspirasjonsdetektorer, og over en million punktdetektorer innen næring, industri, landbruk, bygårder, verneverdige bygg og bolig.

 

*Kåret til verdens beste boligalarm på IFSEC i 2017