Eventyrlig Oppussing, teambilde med Elotec Ajax som leverandør

Elotec Ajax på Eventyrlig oppussing

Vi møtte Halvor Bakke og hans team da de la Oppdal for sine føtter i Eventyrlig oppussing episode 9.

Dette endte opp med å bli det største prosjektet i Eventyrlig Oppussings historie, og vi er stolte over å kunne sørge for helhetlig sikring mot brann, vann og innbrudd på det fantastiske stedet.

På dette prosjektet har vi levert et helhetlig smart alarmsystem med mange ulike funksjoner. Ettersom Elotec Ajax leveres i både sort og hvit utførelse kunne interiørekspert Halvor Bakke velge enhetene han mente ville gjøre hytta komplett. De elegante produktene er diskré og minimalistiske, derfor blir de lett integrert inn i de fleste interiørstiler. I tillegg kan hytteeierne nå med Elotec Ajax-appen varme opp hytta med et tastetrykk før de ankommer, og de har også full oversikt når de ikke er der.


Ettersom Elotec Ajax leveres i både sort og hvit utførelse kunne interiørekspert Halvor Bakke velge enhetene han mente ville gjøre hytta komplett. De elegante produktene er diskré og minimalistiske, derfor blir de lett integrert inn i de fleste interiørstiler. I tillegg kan hytteeierne med Elotec Ajax-appen varme opp hytta med et tastetrykk før de ankommer, og de har også full oversikt når de ikke er der.

Du kan se det ferdige resultatet og hvordan våre produkter er montert på www.eventyrligoppussing.no.

Slik sikret vi hyttetunet på Oppdal – og slik kan du også sikre din hytte:

  1. Hytter og fritidsboliger har krav til røykvarslere på samme måte som boliger. Det betyr at du må ha minimum 1 røykvarsler per etasje. I tillegg må de også plasseres riktig. Les mer om dette her
  2. Vi anbefaler røykvarslere med kullos-sensor og monterte her røykvarslere med CO på alle soverom. De varsler brann på halvparten av tiden av vanlige optiske røykvarslere. Kullos er også svært giftig, og kan av og til utvikles av fyring med dårlig trekk.
  3. Ikke glem å sikre deg mot vannskade! På denne hytta monterte vi vannalarmer på kjøkken og toalett. Med vannalarmer på steder som under kjøkkenbenken, dusj og vaskemaskiner får du beskjed via app når første dråpe treffer. Da unngår du en kjedelig overraskelse når du låser deg inn på hytta etter å ha vært borte en stund.
  4. Denne hytta fikk bevegelsesdetektorer ved alle innganger og stue, utendørs bevegelsesdetektor og kameraovervåking av tunet og oppkjørsel. Med bevegelsesdetektorer og kamera har du full oversikt over hyttestedet ditt, når du ikke er der. Du får varsel om uvedkommende oppmerksomhet og kan for eksempel sjekke snøforholdene på vinterstid. 
  5. Om du investerer i et helhetlig alarmsystem kan du i tillegg til å trygge deg mot innbrudd, brann- og vannskader, også benytte deg av andre smarte funksjoner. Med vår app og smartplugger kan du for eksempel fjernstyre panelovner, og komme til ferdig oppvarmet hytte på fredagskvelden. 
  6. Liker du å være alene på hytta? Elotec Ajax-appen er utstyrt med panikkalarm. Det betyr at du enkelt kan sende kartposisjonen din til familiemedlemmer/brukere på systemet hvis trenger hjelp. Panikkalarmen fungerer både i og utenfor hytta.
  7. Visste du at et godkjent alarmanlegg kan gi deg rabatt på forsikringen? Husk å snakke med ditt
    forsikringsselskap før du velger alarmsystem. Her kan det være penger å spare.

Ønsker du flere råd om hvordan du sikrer deg mot brann, vannskader og innbrudd, registrer deg her for en uforpliktende prat med din lokale forhandler.

0
Feed

Elotec AS
Søndre Industrivegen 3
7340 Oppdal

Elotec AS er en norsk totalleverandør av alarm og overvåkingsprodukter.

Vi tilbyr sikkerhet via autoriserte forhandlere spredt fra Island til Dubai, og har siden starten i 1992 utviklet og solgt brannalarm i over 100000 bygg, 60000 aspirasjonsdetektorer, og over en million punktdetektorer innen næring, industri, landbruk, bygårder, verneverdige bygg og bolig.

 

*Kåret til verdens beste boligalarm på IFSEC i 2017