Elotec Ajax-systemet passer perfekt inn hos interiørstylist Astrid M. Vie.

En sikker interiørvinner

Elotec Ajax har i 2020 hatt et samarbeid med interiørstylist Astrid M Vie, som har installert komplett alarmsystem fra oss.

I det vakre huset sitt i Førde, har hun både brannalarm, innbruddsalarm og vannalarm fra Elotec Ajax. Via sin populære instagramkonto forteller hun om personlige opplevelser med systemet, og snakker varmt om funksjonalitet og design. I tillegg fikk hun avverget en større vannlekkasje, kun to dager etter at hun installerte enhetene fra Elotec Ajax!


Opplevde brann på nært hold. Brannalarm med CO-røykvarslere gir ekstra trygghet

Astrid er ekstra opptatt av brannsikkerhet, og det av en spesiell årsak. Hun har nemlig opplevd brann på nært hold. En grytidlig morgen i 2009 våkna hun av hoste og tykk røyk på soverommet. En varmekabel hadde tatt fyr i kjelleren og startet en ulmebrann, og alarmsystemet de hadde på den tiden reagerte ikke. Alt gikk heldigvis bra, men etter denne skremmende opplevelsen ble hun naturlig nok ekstremt opptatt av brannsikkerhet, og spesielt etter at hun fikk to små jenter. Etter at familien på fire fikk installert alarmsystem med røykvarslere fra Elotec Ajax føler hun nå en trygghet hun ikke har hatt før. Hun har blant annet CO-detektorer på alle soverom som fanger opp og varsler røyk fra ulmebranner før det tar fyr, og det på halve tida sammenlignet med tradisjonelle varslere.

Innbruddsalarm med enkel betjening

Huset til Astrid M. Vie er også godt sikret mot innbrudd og ubudne gjester. Vi har levert bevegelsessensorer, magnetkontakt på alle ytterdører og innendørs sirene.

– Det geniale med systemet er at hvis vi glemmer å aktivere alarmen når vi forlater huset, får vi påminnelse i appen når vi er ca 100 meter unna, forteller Astrid. Hun fremhever også fleksibiliteten ved systemet, at en selv velger hvilke enheter en trenger og antall, og at du kan velge om du vil koble deg opp mot alarmsentral eller få varsler direkte til deg selv.

Vannalarm oppdaget skummel lekkasje to dager etter installasjon

En av komponentene som raskt gjorde nytte for seg var vannalarmen. Bare to dager etter at Astrid fikk installert systemet fra Elotec Ajax fikk hun varsel i Elotec Ajax-appen om vannlekkasje på kjøkkenet. 
- Er det mulig! Hva er oddsen for at vi får vannlekkasje etter to dager med installert alarm?
Astrid og familien var på vei i middagsselskap, men snudde for å sjekke ut varselet. Det viste seg da at det var lekkasje fra oppvaskmaskinen hver gang den var i bruk, og vann hadde sakte men sikkert lekket ut under kjøkkengulvet en stund før vannalarmen ble installert. Vannalarmen fra Elotec Ajax reagerer med det samme første vanndråpe treffer, dermed ble skadene betydelig mindre enn de potensielt kunne blitt. Den lille komponenten på kun 45 mm er en billig forsikring mot fremtidige uhell.

Astrid er veldig fornøyd med tryggheten Elotec Ajax-systemet gir, oversikten og brukervennligheten i appen. Som selverklært interiørentusiast og stylist setter hun også pris på det diskré og elegante designet som passer resten av huset perfekt.

0
Feed

Elotec AS
Søndre Industrivegen 3
7340 Oppdal

Elotec AS er en norsk totalleverandør av alarm og overvåkingsprodukter.

Vi tilbyr sikkerhet via autoriserte forhandlere spredt fra Island til Dubai, og har siden starten i 1992 utviklet og solgt brannalarm i over 100000 bygg, 60000 aspirasjonsdetektorer, og over en million punktdetektorer innen næring, industri, landbruk, bygårder, verneverdige bygg og bolig.

 

*Kåret til verdens beste boligalarm på IFSEC i 2017