Enestående prisdryss

Elotec Ajax er Europas mest prisbelønte trådløse alarmsystem.

Vi ønsker å tilby deg et helhetlig alarmsystem med de beste produktene for å sikre hjemmet ditt, og det siste året har Elotec Ajax mottatt en rekke priser som viser at utvikling og tilpasning har gitt resultater.


“Årets innbruddsalarm” i Security & Fire Excellence Awards (London)

På Europas største sikkerhetsmesse IFSEC, kjemper verdens ledende selskaper om prestisjefulle priser. Elotec Ajax stakk av med seieren i kategorien for innbruddsalarm.


“Beste innovative produkt” på Securika Moscow (Moskva)

Øst-Europas største messe for sikkerhet og brannbekjempelse, hvor Elotec Ajax konkurrerte med leverandører fra hele verden. Her ble vi tildelt prisen for det beste innovative produktet.


Sølvmedalje i Expoprotection Awards (Paris)

Elotec Ajax mottok sølvmedalje på denne messen for sikkerhet og brannbekjempelse, blant 78 andre leverandører av flere typer sikkerhetsutstyr.

Finalist i Intersec Awards (Dubai)

På den enorme sikkerhetsmessen Intersec i Dubai, kjempet Elotec Ajax seg helt til finalen i to kategorier: «Årets mest innovative sikkerhetsprodukt», og «Årets brannalarmprodukt».

0
Feed

Elotec AS
Søndre Industrivegen 3
7340 Oppdal

Elotec AS er en norsk totalleverandør av alarm og overvåkingsprodukter.

Vi tilbyr sikkerhet via autoriserte forhandlere spredt fra Island til Dubai, og har siden starten i 1992 utviklet og solgt brannalarm i over 100000 bygg, 60000 aspirasjonsdetektorer, og over en million punktdetektorer innen næring, industri, landbruk, bygårder, verneverdige bygg og bolig.

 

*Kåret til verdens beste boligalarm på IFSEC i 2017