Elotec Ajax produkter

Prisdryss for design og kvalitet

For første gang i historien er Elotec Ajax hedret med den prestisjetunge Red Dot Award som belønner de beste produktene med utmerket design.

Nylig ble følgende Elotec Ajax produkter premiert i Red Dot-kåringen

Red Dot har et internasjonalt anerkjent panel med eksperter som vurderer produkter basert på innovasjon, funksjonalitet, kvalitet og miljøfaktorer. I tillegg ble vår røykvarsler tidligere i år kåret til best i test av Lyd & bilde skandinavia

Alle våre produkter er designet for å passe inn i ditt ønskede miljø. Vi er stolt av å ha vært med i utviklingen av verdens beste alarmsystem som en partner som alltid strekker oss ekstra for å levere de beste og mest unike løsningene til våre kunder. 

Ønsker du å sikre ditt hus, leilighet, fritidsbolig eller næringsbygg med verdens beste alarmsystem? Be om tilbud i dag! 

0
Feed

Elotec AS
Søndre Industrivegen 3
7340 Oppdal

Elotec AS er en norsk totalleverandør av alarm og overvåkingsprodukter.

Vi tilbyr sikkerhet via autoriserte forhandlere spredt fra Island til Dubai, og har siden starten i 1992 utviklet og solgt brannalarm i over 100000 bygg, 60000 aspirasjonsdetektorer, og over en million punktdetektorer innen næring, industri, landbruk, bygårder, verneverdige bygg og bolig.

 

*Kåret til verdens beste boligalarm på IFSEC i 2017